Sejur Mamaia & Delta Dunarii - 7 zile / 6 nopti

Plecari: 03.08, 17.08, 24.08, 3.08, 01.09, 07.09

 
Transport
Plecari: 03.08, 17.08, 24.08, 3.08, 01.09, 07.09
incepand de la
 
20332
sejur / persoana

Sejur 6 NOPTI / 7 ZILE in Mamaia si Delta Dunarii

 

Plecare  03.08, 17.08             1450 lei / persoana / cazare in hoteluri de 3 *

                                                1620 lei / persoana / cazare in hoteluri de 4*

Plecare  24.08                        1350 lei / persoana / cazare in hoteluri de 3 *

                                                1570 lei / persoana / cazare in hoteluri de 4 *

Plecare  31.08                        1230 lei / persoana / cazare in hoteluri de 3*

                                                1500 lei / persoana / cazare in hoteluri de 4 *

Plecare  07.09                        1000 lei / persoana / cazare in hoteluri de 3*

                                                1150 lei / persoana / cazare in hoteluri de 4 *                

 

Se accepta vouchere si carduri de vacanta.

Grup minim – 25 pers. 

Ziua 1

Luni

    Plecare din Brasov la ora 07.00 de la benzinaria SOCAR, strada Harmanului nr. 52. Imbarcare pe traseu din Predeal, Busteni, Sinaia, Comarnic, Ploiesti - hotel Central, Bucuresti -  Benzinaria Lukoil (langa parcul Tei, Strada Doamna Ghica 2). Sosire in Mamaia. Cazare la hotelurile de 3* si 4 * din Mamaia. Timp liber.

Ziua 2

Marti

    Mic dejun in restaurantul hotelului. Zi de plaja.

    Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc, cu plaje late cu nisip fin, perfecte pentru un sejur relaxant, dar si cu multe alte atractii, care ofera si posibilitatea unui sejur dinamic: „Satul de Vacanta”- un loc pitoresc care gazduieste 31 de restaurante traditionale romanesti, decorate in stil rustic, conform regiunii pe care o reprezinta fiecare; Aqua Magic- cel mai modern parc acvatic de pe litoralul Marii Negre, ce se intinde pe o suprafata de 27200 mp (2,7 hectare) si include tobogane, piscine pentru adulti si copii, caderi de apa, bazine, restaurante, baruri, fast-food-uri si magazine de suveniruri; Telegondola - un teleferic modern care face legatura intre Cazino si Hotelul Perla, pe un traseu de 2,1 km la o inaltime de 50 m, cu o viteza de 5 metri pe secunda, intregul traseu fiind parcurs in sapte minute; Lacul Siutghiol - cu o lungime de 7,5 km si o latime de 2,5 km si o insula calcaroasa, Ovidiu, cu o suprafata de 2 ha, pe care este amplasat un restaurant.

Ziua 3

Miercuri

        Mic dejun in restaurantul hotelului. Intalnire cu ghidul in holul hotelului la ora 10.00. Tur de oras Constanta. Constanta este unul dintre cele mai vechi orașe atestate de pe teritoriul Romaniei. In centrul istoric din Constanta se pot gasi exemple de stiluri arhitectonice diverse. Multe imobile decorate, ridicate in perioada 1878-1930, au fost demolate sau au cazut in paragina precum Cazinoul, unul dintre cele mai bune exemple ale arhitecturii art nouveau din Romania, considerat ca simbolul municipiului Geamia veche și sinagoga veche se mai pot inca vedea (a doua nu mai are acoperis), iar Moscheea noua construita în 1910 in stilul maur se poate vizita. Edificiul roman din secolul II sau Farul zis Genovez (construit în 1860 de inginerul francez de origine armeana Artin Aslan, la comanda companiei engleze „Danube and Black Sea Railway co. Limited” pe soclul genovez din Evul Mediu) sunt, impreuna cu biserica greceasca de pe Bd. Mircea cel Batran, cele mai vechi cladiri din oras. Exista si diverse monumente, spre exemplu statuia lui Ovidiu si bustul lui Mihai Eminescu situat pe faleza. Fosta primarie, astazi Muzeu de Istorie Nationala si Arheologie, a fost de asemenea pastrata, iar cladirea Muzeului Marinei a fost recent renovata. 

     Intoarcere la hotel.

Ziua 4

Joi

     Mic dejun in resturantul hotelului. Relaxarea continua in una dintre cele frumoase statiuni de pe litoralul romanesc. 

Ziua 5

Vineri

 

     Mic dejun in restaurantul hotelului si check out. Intalnire cu ghidul in holul hotelului. Plecare spre Tulcea. Cazare in Tulcea la hoteluri de 3* si 4*. 

     Orasul Tulcea este situat in partea de nord a regiunii istorice Dobrogea, intr-o zona joasa de relief de dealuri vechi erodate de-a lungul milioanelor de ani (Dealurile Tulcei). Orasul Tulcea este traversat de canalul Tulcea al fluviului Dunarea, iar lacurile Ciuperca, Zaghen sau Somova sunt doar cateva dintre lacurile din apropierea orasului. Zona orasului Tulcea este cunoscuta pe plan national si mondial datorita Deltei Dunarii si a vinurilor delicioase. Datorita faptului ca este principalul punct de plecare in explorarea Rezervatiei Naturale a Biosferei “Delta Dunarii”, Tulcea mai este cunoscut si ca “Orasul de la portile Deltei Dunarii”. Pe langa acest oras mic, dar frumos si linistit, principala atractie a Judetului Tulcea este Delta fluviului Dunarea. Aceasta minunatie a naturii atrage anual sute de mii de turisti dornici de aventura, de distractie, de pescuit sau pur si simplu pe cei iubitori de natura, care doresc macar pentru cateva zile sa se desprinda de stresul zilnic si sa se relaxeze in acest paradis faunistic si floristic.

Ziua 6

Sambata

     Mic dejun in restaurantul hotelului.

     Optional: excursie in Delta Dunarii: 190 lei/ persoana (se achita in agentie).

       Excursiile in Delta Dunarii iti vor dezvalui un colt de natura unic, parte a patrimoniului UNESCO.  Bucura-te de o experienta memorabila descoperind fauna si natura spectaculoasa a Deltei Dunarii, cea mai bine pastrata delta din intreaga Europa.

    Traseu: Tulcea – Canal 36 — Canal Sireasa — Canal Sontea — Garla Periteasca — Scaunele: prima intrare Lac Nebunu — Lac Nebunu (zona strict protejata ARBDD) — retur, functie de nivelul apei — Sireasa de Nord (rezervatie cormorani, vedere granita Ucraina, oras Ismail) - retur Canal 36 — Tulcea.

     Plecarea e la 10.30 si retur dupa aproximativ 6 ore, la 16.30. In orar pot surveni mici modificari, in functie de disponibilitatea grupurilor de turisti. Nava e dotata cu urmstoarele facilitati: punte promenada cu scaune, acoperita, punte prova nava, cu scaune, restaurant, bar, aer condiţionat / caldura, 2 grupuri sanitare (facilitate esentială atunci cand planificati o plimbare in mijlocul apelor).

      Pranzul care se serveste in timpul excursiei, este pregatit proaspat, in fiecare dimineata.  Pentru turiatii ce nu doresc peste la masa de pranz, putem pregati alternative vegetariene sau pe baza de pui sau porc.

Ziua 7

Duminica

    Mic dejun in restaurantul hotelului. Check out pana la ora 12.00 Plecare spre casa.   

  

Servicii incluse:

Nu sunt incluse in pret:

Cazare 6 nopti cu mic dejun la hotel de 3*/ 4*

Transport autocar 

Tur de Constanta

Asistenta turistica

Asigurarea medicala

Alte cheltuieli personale 

  

Cazari orientative

Cazare Mamaia 3* - hoteluri Orfeu, Florida, Venus sau similar

Cazare Mamaia 4* - hoteluri Zenith, Amiral sau similar

 

Cazare Tulcea – hotel Delta 3* sau similar

Cazare Tulcea – hotel Delta 4* sau similar

 

 

 

 

 

Solicita rezervare

Va rugam sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile.