Sirenes Beach descarca pdf

Mykali, Grecia
de la
EUR 1140 00 EUR
Descriere: Clubul de vacanta Sirenes Beach este situat pe plaja din Mykali - Samos, intr-o zona linistita si frumoasa a insulei. Peisajul de fundal este alcatuit din coline acoperite de tufisuri mediteraneene, in timp ce in fata hotelului se afla o plaja de pietricele cu o apa mereu limpede. Camerele sunt dispuse in diversele cladiri care alcatuiesc complexul.
Localizare: hotelul este situat pe plaja Mykali, la 16 km distanta de aeroport si la 13 km distanta de statiunea Pythagorion.
Dotari camera standard: baie cu uscator de par, TV satelit, frigider, seif (cu plata) aer conditionat centralizat (functioneaza in anumite intervale orare), telefon.
Facilitati: restaurant, bar, piscina in aer liber pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, internet wifi gratuit in zonele publice, sezlonguri si umbrelute la piscina.
Plaja: o plaja lata cu pietricele se afla in fata hotelului
Pagina web: https://www.edenviaggi.it/vacanze/grecia/isola-di-samos/mikali/sirenes/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport;Transport Avion OTOPENI - SAMOS 2019 Bucuresti - Samos;Taxe de aeroport;Transport Avion SAMOS - OTOPENI 2019 Samos - Bucuresti;Comision pachet;Rotunjire

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Double Room
1 x 2 adulti
Reducere Oferta Speciala 20% pana la 19.07.2019 din cazare + ULTRA LAST MINUTE!
Masa
All Inclusive
Perioada
13.07.2019 - 20.07.2019
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 140.00EUR
7 nopti